Nieuws

Home | Nieuws | Bedrijfsbezoek aan de MVO-prijswinnaar Goes, Cleanmaster Biolux

Bedrijfsbezoek aan de MVO-prijswinnaar Goes, Cleanmaster Biolux

17 juni 2013

Tien personen brachten op 13 juni jl. een bezoek aan het bedrijf Cleanmaster Biolux, MVO-prijswinnaar Goes. Op Unit 17 van 't Gors werden de deelnemers ontvangen. Bjorn Terlingen van Cleanmaster Biolux heeft samen met het Gors, een dagopvang voor mensen met een beperking, een minionderneming opgezet. Wekelijks worden schoonmaakartikelen met een bakfiets rondgebracht.

Sari de Bourgraaf, Unitmanager van 't Gors verzorgde een informatieve rondleiding en gaf de deelnemers inzicht in de mogelijkheden die er zijn voor samenwerking met het bedrijfsleven.

Björn Terlingen is ambassadeur voor het MVO Loont programma van Switch: "Wij zijn met veel plezier, inzet en innovatie continue bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; dit zit in onze natuur en is voor ons vanaf 1991 vanzelfsprekend. Onze service is gericht op zekerheid en kwaliteit. In onze bedrijfsvoering is dan ook veel aandacht en een optimale balans tussen de drie P' s People, Planet en Profit.

Waldy van de Wallen van Claassen, Molenbeek & Partners beveelt de activiteit aan: "Ieder mens heeft zijn eigen talent. Mooi om te zien dat Cleanmaster Biolux en 't Gors zo'n mooie samenwerking hebben. People en Profit samen in één hand.""

R. van de Hart van Totaalbouw Zeeland: "Investeer in de toekomst, daar wordt iedereen beter van. Doet u mee?"

Deel dit nieuwsbericht via social media