Nieuws

Home | Nieuws | Bekendmaking MVO-prijs Goes 2014

Bekendmaking MVO-prijs Goes 2014

04 november 2014

Wethouder De Bat maakt op 5 november om 22.00 uur bekend wie de winnaar is van de MVO-prijs Goes 2014. Dat gebeurt op het Bevelanden plein van Contacta. De MVO-prijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt en is bedoeld voor bedrijven die duurzame winst voor milieu en maatschappij weten te combineren met goede bedrijfseconomische resultaten. De drie overgebleven finalisten Agrimarkt, Cleanmaster Biolux en Groentehandel De Winter kregen de meeste stemmen van het publiek.

Stichting Switch en de gemeente Goes organiseren dit jaar de tweede editie van de gemeentelijke prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Een vakjury selecteerde uit 15 aanmeldingen de zes meest aansprekende bedrijven. Hierbij werd vooral gekeken naar innovatiekracht, impact en uitstraling. De bedrijven Agrimarkt, Cleanmaster Biolux en Groentehandel De Winter behaalden verreweg de meeste stemmen van het publiek en gingen door naar de finale. De drie juryleden Ira von Harras, coördinator duurzaamheid van Scalda, Hans Goovers, voorzitter MKB Zeeland en Eddy de Seranno, docent en onderzoeker bij de HZ - University of Applied Sciences, Vlissingen, bezochten de drie bedrijven.

De winnaar van de MVO-prijs Goes 2014 ontvangt de MVO Award, krijgt regionale publiciteit èn mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Goes noemen.

De MVO-prijs Goes is een initiatief van de gemeente Goes en Stichting Switch. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken en de provincie Zeeland.

Deel dit nieuwsbericht via social media