Nieuws

Home | Nieuws | Beursvloer Middelburg & Vlissingen

Beursvloer Middelburg & Vlissingen

18 september 2017

Stichting De Zeeuwse Uitdaging organiseert een nieuwe Beursvloer waar maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten. Het doel is het leggen van contacten, het uitwisselen van vraag en aanbod en het uitbreiden van ieders netwerk voor de toekomst. De Zeeuwse Uitdaging heeft als doel bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden om te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen en hoe zij van elkaar kunnen leren. Op de Beursvloeren worden ‘matches’ gemaakt, vraag en aanbod en contactgegevens worden middels formulieren uitgewisseld en bij voorkeur gaat het daarbij om een ruil met gesloten beurzen.

Deze avond zijn wij te gast bij de Netwerkbijeenkomst van gemeenten Vlissingen en Middelburg. Bedrijven in deze regio zijn reeds uitgenodigd door de gemeenten zelf. Om u, als maatschappelijke organisatie goed beslagen ten ijs te laten komen biedt Lievens Communicatie een workshop Netwerken aan vóór u de Beursvloer opgaat.

Vertegenwoordigt u een maatschappelijke organisatie en wilt u zich aanmelden stuur dan een mailtje naar info@dezeeuwseuitdaging.nl.

U bent van harte uitgenodigd!

Datum: woensdag 4 oktober 2017.
Plaats: Hotel van der Valk, Paukenweg 3, 4337 WH Middelburg
Deelname is gratis.
 
Het maximum aantal deelnemers is 49 personen.
Per organisatie mogen 2 personen deelnemen.
Meld je snel aan want vol is vol!

Programma:
19.15 uur          Ontvangst en registratie in de ontvangsthal van Hotel van der Valk
19.30 uur          Openingswoord door Gerda Geurtsen, directeur Nederlandse Uitdaging
19.40 uur          Ontvangst workshop Netwerken
20.30 uur          Start netwerken
22.00 uur          Einde
 


Deel dit nieuwsbericht via social media