Nieuws

Home | Nieuws | Bijwonen uitreiking Four Freedoms Award

Bijwonen uitreiking Four Freedoms Award

07 april 2014

Wie verdient volgens u een plek bij de uitreiking van Four Freedoms Awards? Op 24 mei ontvangen onder andere het Rode Kruis en Malala Yousafzai in de Abdij in Middelburg een Four Freedoms Award. De uitreiking van de Awards wordt opgeluisterd door Leden van het Koninklijk Huis en de Minister President zal een toespraak houden. U kunt nu iemand voordragen om ook bij de uitreiking aanwezig te zijn. Er is nog plek voor vijftig  provinciegenoten.

Kent u iemand die het verdient om de uitreiking van de Four Freedoms Awards in Middelburg eens in het echt mee te maken? De Roosevelt Stichting zoekt Zeeuwen die opkomen voor een ander: de vrijwilliger die belangeloos zijn tijd aan een ander geeft, de man of vrouw die durft te zeggen wat anderen alleen maar denken of iemand die het onderwerp belangrijk vindt en zich wil laten inspireren door bijzondere mensen?

Meld deze persoon aan op www.omroepzeeland.nl/fourfreedomsawards (AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK) en wie weet zit hij of zij straks in de kerk bij Koning Willem-Alexander. De ceremonie duurt van 11.00 tot 12.30 uur en wordt afgesloten met een lekkere lunch.

Deel dit nieuwsbericht via social media