Nieuws

Home | Nieuws | Doe mee met de cartoonwedstrijd “Teken voor Vrijheid”

Doe mee met de cartoonwedstrijd “Teken voor Vrijheid”

15 maart 2016

Ben je tussen de 13 en 21 jaar? Houd je van tekenen? En steek je je mening niet onder stoelen of banken? Doe dan mee met de cartoonwedstrijd “Teken voor Vrijheid”.

Cartoonwedstrijd 
Van 20 mei t/m 25 juni vindt de 19e editie van het Internationale Cartoonfestival plaats in Zeeland. De Four Freedoms (Vier Vrijheden van President Roosevelt) zijn het onderwerp van dit festival. Zeeuwse jongeren worden uitgedaagd een eigen cartoon over Vrijheid te maken. De beste 15 worden geëxposeerd in het Zeeland Paviljoen van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland (ZB) tijdens het Cartoonfestival.

Opdrachtomschrijving
Maak een cartoon over de Four Freedoms. Wat betekent Vrijheid voor jou? Verwerk (één van) de Vier Vrijheden van President Roosevelt in je tekening. Zie de opdrachtomschrijving.

Praktische uitwerking
Gebruik bijgevoegd A4papier met kader voor je cartoon (verplicht). Stuur je cartoon met dit aanmeldformulier vóór 21 april per post op naar ZB:
ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
T.a.v. Sema Erden
Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg

Vragen? 
Neem gerust contact met ons op via Imke Elstak, Switch (telefoon 0118 682580 of e-mail i.elstak@maakdeswitch.nl). 

“Teken voor Vrijheid” is een samenwerkingsproject van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Switch en de Cultuurwerf. “Teken voor Vrijheid” maakt deel uit van Four Freedoms door het jaar heen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

Deel dit nieuwsbericht via social media