Nieuws

Home | Nieuws | Duurzaam Doe Je Zelf-show

Duurzaam Doe Je Zelf-show

25 april 2013

Motivatie, kennis en inspiratie opdoen over MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Je kunt er als ondernemer bijna niet meer omheen, maar wat kun je er mee en hoe krijgt je vervolgens je medewerkers achter je? Voor ondernemers die zich willen oriënteren op MVO of hun medewerkers willen betrekken bij hun MVO-ambities, biedt Switch de Duurzaam Doe Je Zelf-show. Bezig zijn met duurzaamheid kan niet vroeg genoeg beginnen. Daarom biedt Switch ook voor scholen een versie van de Duurzaam Doe Je Zelf-show. 

Deze interactieve quiz test en vergroot de kennis op het gebied van MVO en duurzaamheid.  In twee teams strijdt men tegen elkaar met kennisvragen en opdrachten onder leiding van een professionele quizmaster. Niet alleen erg leerzaam en leuk, maar ook goed voor de teambuilding in het bedrijf of het groepsgevoel in de klas.

Voor bedrijven: voor ondernemers en voor werknemers
De show kent twee versies: één voor ondernemers en één voor medewerkers. U kunt de Duurzaam Doe Je Zelf-show inzetten tijdens een bedrijfsdag, op een bijeenkomst van de ondernemersvereniging of in uw MKB-netwerk. Deelnemers krijgen op een aantrekkelijke manier inzicht in MVO en duurzaamheid.  
Op 22 mei is de Duurzaam Doe Je Zelf-show in Hulst. Voor aanmelden kijk in de agenda op deze site.

Neem voor meer info en/of boekingen contact op met Switch. Meer informatie kunt u ook vinden op de programmasite http://www.mvoloont.com/aanbod-mvo-loont/ddjz-show.

Pascal Elegeert, p.elegeert@maakdeswitch.nl, 0113 - 25005.
Mieke van den Oetelaar, m.vandenoetelaar@maakdeswitch.nl, 013 - 535 15 23.

Voor scholen
Bent u docent en wilt u aandacht besteden aan duurzaamheid in de klas? De show heeft een speciale versie voor jongeren.  Bij de Duurzaam-Doe-Je-Zelf show zijn leerlingen in een quizvorm bezig zijn met de millenniumdoelen, zoals duurzaamheid en eerlijke handel. De show bestaat uit drie rondes met diverse onderwerpen en vragen. Naast vragen die betrekking hebben op de algemene kennis over het onderwerp, zijn er ook momenten van interactie ingebouwd. Zo sorteren de leerlingen bij de zogenaame afvalrace bijvoorbeeld afval op de juiste wijze, hiermee verzamelen ze punten en versterken ze hun positie in het klassement. Neemt u voor meer informatie contact op met een van onze consulenten.

Bianca Wijers, b.wijers@maakdewitch.nl, 013 - 535 15 23.
Saskia Peeters, s.peeters@maakdeswitch.nl, 013 - 535 15 23.

 

 

Deel dit nieuwsbericht via social media