Nieuws

Home | Nieuws | Duurzaam Doe Je Zelf-show op INESPO

Duurzaam Doe Je Zelf-show op INESPO

27 mei 2013

Test je kennis over mensenrechten, eerlijke handel, duurzaamheid en de gevolgen van je eigen consumptiegedrag in de Duurzaam Doe Jezelf Show van Switch. 
Tijdens INESPO in Middelburg organiseert Switch op 3 en 4 juni de Duurzaam Doe Je Zelf-show voor jongeren. INESPO is dé Duurzaamheidsolympiade waarbij 450 jongeren uit 47 wereldlanden hun oplossingen presenteren voor een duurzame wereld.

Jongeren die dit evenement bezoeken worden in de Duurzaam Doe Je Zelf-show met kennisvragen, doe-activiteiten en interactieve games over duurzaamheid uitgedaagd. In de show nemen twee groepen het tegen elkaar opnemen. Slechts één team kan de winnaar zijn…

Interesse?
De Duurzaam Doe Je Zelf Show brengt jongeren op een laagdrempelige manier in aanraking met thema´s zoals duurzaamheid, mensenrechten en eerlijke handel. De Duurzaam Doe Jezelf Show maakt onderdeel uit van het jongerenprogramma Consumptie Verplicht van Switch en is als workshop inzetbaar binnen alle onderwijsniveaus, maar ook als buitenschoolse activiteit voor bijvoorbeeld jongerencentra, jongerenraden van gemeenten en/of scoutinggroepen.

Meer informatie:
Imke Elstak, Switch Zeeland, i.elstak@maakdeswitch.nl of 0113 250051

Deel dit nieuwsbericht via social media