Nieuws

Home | Nieuws | Eerlijke Winkelroute Eindhoven

Eerlijke Winkelroute Eindhoven

13 mei 2013

Zaterdag 11 mei jl. lanceerden Switch en Stoere Vrouwen de vernieuwde Eerlijke Winkelroute Eindhoven. De route wijst het winkelend publiek de weg langs 24 bijzondere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden met een eerlijk(er) aanbod. Dat kunnen fairtrade of biologische producten zijn of tweedehands artikelen. In elk geval producten die bijdragen aan een betere wereld. De bonte stoet startte onder grote belangstelling op de Duurzame Weekmarkt en trok in twee uur door de binnenstad om de Eerlijke Winkelroutes uit te delen aan het winkelend publiek.

Het promotieteam deelde behalve de routes ook nog een toffe tas uit die mensen konden vullen met eerlijke aankopen. Onder het genot van een biologische cupcake en met vele leuke aanbiedingen van de ondernemers in hun tas vervolgden de 'eerlijke shoppers' hun weg! Sinds zaterdag 11 mei is de Eerlijke Winkelroute gratis verkrijgbaar als opvouwbare Z-card bij de deelnemende winkels en de VVV.

De Eerlijke Winkelroute Eindhoven is een activiteit van Switch, mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Gemeente Eindhoven. De lancering is een samenwerking tussen Switch en de Stoere Vrouwen.

Meer informatie
www.eerlijkwinkelen.nl

Contactpersoon
Elle de Jong,  elle@maakdeswitch.nl,
013-5351523 / 06-57086151.

Deel dit nieuwsbericht via social media