Nieuws

Home | Nieuws | Eindhovense ondernemers enthousiast over MVO Loont

Eindhovense ondernemers enthousiast over MVO Loont

27 november 2013
MVO Loont heeft in 2013 diverse activiteiten georganiseerd in Eindhoven. Een MVO-excursie bij van der Valk en bij HANOS, een managementgame (ketensimulatie) en een Duurzaam Doe Je Zelf-Show. In samenwerking met Duurzaam Eindhoven organiseert MVO Loont in 2014 opnieuw een uitgebreid programma op hoog niveau. Als voorproefje twee bijeenkomsten in  december. Een MVO workshop voor gevorderden (10 december) en een Duurzaam Ondernemersontbijt (17 december).

Workshop Inspireren en Aanpakken
Bent u als ondernemer al aan de slag met MVO? Zou u meer verdieping willen, kennis uitwisselen met andere ondernemers en verdere concrete stappen zetten op MVO gebied? Dan is deze workshop geschikt voor u! De workshop Inspireren en Aanpakken wordt gegeven op dinsdag 10 december van 9.00-12.00 uur (Strijp-S). Aanmelden kan hier.

Duurzaam Ondernemersontbijt
Samen een aantal aansprekende successen uitlichten die u, als ondernemer, op het gebied van MVO heeft behaald. Door rondetafelgesprekken te organiseren, waar u, tijdens een uitgebreid biologisch ontbijt, de dag vol positiviteit kunt starten. Het Duurzaam Ondernemersontbijt vindt plaats op dinsdag 17 december van 8.00-10.00 uur (Oude Rechtbank, Stratumseind). Aanmelden kan hier
 
Contactpersoon
Tamara Meerman (Duurzaam Eindhoven), tamarameerman@duurzaameindhoven.nl
 
Meer informatie

Deel dit nieuwsbericht via social media