Nieuws

Home | Nieuws | Fiets naar je werk

Fiets naar je werk

25 maart 2014
Nederland is een fietsland, maar nog veel meer mensen kunnen met de fiets naar het werk gaan. Ongeveer 2,5 miljoen mensen wonen op minder dan 7,5 kilometer van hun werk. Toch komt slechts een kwart van hen op de fiets. Fietsen Scoort wil daar verandering in brengen. Fietsen Scoort is de grootste fietscampagne van Nederland en stimuleert op uitdagende wijze het fietsen naar het werk. De campagne richt zich op werkgevers en werknemers.
 
Direct resultaten zien
De campagne is laagdrempelig. Deelnemers zien op de campagnewebsite direct hun resultaten. Hoeveel calorieën zijn verbrand, hoeveel CO₂-uitstoot is voorkomen en autobrandstof bespaard.

Fietsen voor goed doel
Deelnemende werkgevers kunnen de gefietste kilometers van hun werknemers sponsoren. Met de opbrengst steunt Fietsen Scoort kleinschalige, duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Mensen fietsen graag voor het goede doel. Samen maken deelnemers een verschil.

"Wij doen mee met Fietsen Scoort omdat EPZ’ers hun energie graag inzetten voor het goede doel. Woon-werkverkeer op de fiets doet ons allemaal energiek op het werk verschijnen. Als we daarmee de wereld ook een beetje verbeteren, dan is dat een fantastische bonus."  W. van Caspel, EPZ
 
Meer informatie
Meedoen is eenvoudig. Start vandaag nog of begin donderdag 22 mei tijdens de landelijke Fiets naar je Werk Dag. Ga voor deelname en meer informatie naar www.fietsenscoort.nl of neem direct contact op met het campagnebureau van Fietsen Scoort via info@fietsenscoort.nl of 0113 - 25 00 51.

Deel dit nieuwsbericht via social media