Nieuws

Home | Nieuws | Finalisten bekend voor MVO-prijs Geertruidenberg 2015

Finalisten bekend voor MVO-prijs Geertruidenberg 2015

29 april 2015

Melkveebedrijf Kamp, Millvision BV en To Daze concept store zijn de finalisten voor de MVO-prijs Geertruidenberg 2015. Op 4 juni maakt de burgemeester van gemeente Geertruidenberg, Willemijn van Hees, de winnaar bekend.

Een onafhankelijke jury gaat uit deze drie bedrijven de winnaar van de MVO-prijs Geertruidenberg 2015 kiezen. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 4 juni 2015, tussen 19:30 en 21:30 uur in de Lambertuskerk, Kerklaan 4 in Raamsdonk, tijdens een ondernemersbijeenkomst in samenwerking met ondernemersvereniging VOG.
Er waren in totaal 6 genomineerden waarop meer dan 750 stemmen zijn uitgebracht.
Voorafgaand aan de prijsuitreiking zullen een toonaangevende ondernemer en burgemeester Willemijn van Hees ingaan op de meerwaarde van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De winnaar ontvangt naast de MVO Award een rapportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Geertruidenberg noemen. Op www.mvoprijs.nl vindt u het volledige programma. Ook niet VOG-leden zijn van harte welkom tijdens de MVO-prijsuitreiking.

Deel dit nieuwsbericht via social media