Nieuws

Home | Nieuws | Finalisten MVO-prijs ´s-Hertogenbosch 2015 bekend

Finalisten MVO-prijs ´s-Hertogenbosch 2015 bekend

16 juni 2015

Cinop, adviesbureau op het gebied van leren, opleiden en ontwikkelen, Keramisch atelier Cor Unum en Gebroeders van der Plas, bedrijf voor duurzaam onderhoud, zijn de finalisten voor de MVO-prijs ‘s-Hertogenbosch 2015. Op 25 juni maakt Jan Hoskam, wethouder van de gemeente ’s Hertogenbosch, de winnaar bekend tijdens een bijeenkomst bij de Afvalstoffendienst.

Uit een totaal van 24 inzendingen voor deze eerste gemeentelijke MVO-prijs verdienden zes bedrijven een officiële nominatie. Op deze zes genomineerden kon een breed publiek de afgelopen weken zijn stem uit brengen. 1.300 Mensen deden dat ook; Cinop, Cor Unum en Gebroeders van der Plas kregen daarbij de meeste stemmen. Een onafhankelijke jury gaat uit deze drie bedrijven de uiteindelijke winnaar van de MVO-prijs ’s-Hertogenbosch 2015 kiezen.
De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 25 juni 2015, vanaf 18.30 uur, bij de Afvalstoffendienst ‘s-Hertogenbosch, Titaniumlaan1.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking (vanaf 16.30 uur) kunnen ondernemers meedoen aan een rondleiding bij de afvalstoffendienst of bij de rioolzuivering.

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente ’s-Hertogenbosch noemen. Op http://www.mvoloont.com/agenda/excursie-afvalstoffendienst-hertogenbosch vindt u het volledige programma.

De MVO-prijsuitreiking is gratis toegankelijk voor iedereen uit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Deel dit nieuwsbericht via social media