Nieuws

Home | Nieuws | Florapro wint reis naar Green Aruba Conferentie

Florapro wint reis naar Green Aruba Conferentie

30 januari 2015

In een volle zaal van de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch, won Ruud Steur van Florapro op 29 januari een reis naar de Green Aruba Conference (GA-EMA) in 2015. Hij kreeg de prijs uit handen van Willemijn Peeters van Switch. De prijs werd uitgereikt in het kader van de Switch Challenge, waarvan op 29 januari de finale werd gespeeld.

De Switch Challenge is een activiteit van Switch om het MKB uit te dagen te switchen naar een duurzamere bedrijfsvoering. Ruim honderd enthousiaste MKB'ers kwamen naar de  Verkadefabriek voor de finale van de Switch Challenge. Tijdens een inspirerende middag luisterden zij naar drie Challengers die MVO al in het DNA van hun bedrijf hebben zitten: Bert van Son van Mudjeans, Merijn Everaarts van Dopper en Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely. Dit resulteerden in de ‘5 Ways to Create Success’. Tevens werd de finale van de Switch Challenge gespeeld. Ruud Steur bleek het beste op de hoogte te zijn van zaken die een rol spelen bij MVO en won daarmee de felbegeerde tickets.

De reis naar Aruba is niet alleen een plezierreis, maar  vooral een goede mogelijkheid om  kennis op te doen in een land dat op duurzaamheidsgebied een voorloper is. Aruba wil als eerste land ter wereld in 2020 volledig duurzaam zijn. In dit kader daarvan organiseert het land ieder jaar de Green Aruba Conference (GA-EMA), waar (wereld)leiders, ondernemers en CEO’s elkaar ontmoeten om kennis uit te wisselen over duurzaam ondernemen.
De aftrap van de Switch Challenge werd op 9 september dan ook gedaan door Mike Eman, minister-president van Aruba.

Deel dit nieuwsbericht via social media