Nieuws

Home | Nieuws | Geld verdienen met Fietsen Scoort

Geld verdienen met Fietsen Scoort

18 mei 2015

Fondswerving moeilijk en tijdrovend? Niet met Fietsen Scoort! Fietsen Scoort en My World werken samen in een wervingscampagne voor Fietsen Scoort. Tot 1 juli 2015 ontvangen kleinschalige ontwikkelingsorganisaties een premie van € 50,- voor elke geworven deelnemer (werkgever) aan de fietsstimuleringscampagne Fietsen Scoort. Lees alle informatie op https://www.fietsenscoort.nl/myworld . Profiteer van deze kans en haal geld op voor jouw Stichting!

Fiets voor een duurzame wereld
Fietsen Scoort is een landelijke campagne die forensen uit de auto en op de fiets probeert te krijgen. De campagne Fietsen Scoort stimuleert op uitdagende wijze het fietsen naar het werk. Fietsen heeft veel voordelen: je gezondheid, CO₂-reductie en het tegengaan van klimaatverandering. Tevens kunnen werkgevers ervoor kiezen om de geregistreerde kilometers van de werknemers te sponsoren.
Het klimaatvraagstuk kan, volgens de fietscampagne, alleen in mondiaal verband worden opgelost. Daarbij verdient de positie van ontwikkelingslanden extra aandacht. Fietsen Scoort kiest er daarom voor de sponsoropbrengst jaarlijks te verdelen over verschillende kleinschalige duurzame projecten in ontwikkelingslanden, zodat ook ontwikkelingslanden zich op duurzame wijze kunnen ontwikkelen.

MyWorld en Fietsen Scoort
In 2013 en 2014 werkten Fietsen Soort en MyWorld ook al samen. Kleinschalige ontwikkelingsprojecten konden meedingen naar de sponsorpot van € 10.000,- door hun projecten in te dienen bij MyWorld. Na de eerste selectie kregen de tien beste voorstellen een plaats op de website www.fietsenscoort.nl waarna het publiek hun voorkeur mocht uitspreken. De beste vier ontvingen tijdens het landelijk MyWorld event in 2014 € 2500 voor hun project. De prijswinnaars waren: Stichting Mpongwe, Stichting P.A.L.M. India, Creating Water Foundation en Stichting Bewa Ghana.

Deel dit nieuwsbericht via social media