Nieuws

Home | Nieuws | Globetrotters gezocht

Globetrotters gezocht

20 augustus 2013

Op 7 september organiseert Switch een After Travel Xperience, een symposium voor jonge (wereld)reizigers.
Een afwisselend evenement over reizen, grenzen verleggen, vrijwilligerswerk in het buitenland en werken aan een betere wereld. Locatie: De Harmonie aan de Stationsstraat 26 in Tilburg. Het programma start om 11.30 uur. Entree is gratis, vooraf aanmelden verplicht.

Philine Ravesloot, die voor het programma Bestemming Onbekend een week lang op de grootste vuilnisbelt van Zuidoost Azië bivakkeerde, vertelt haar bijzondere verhaal. Er zijn herbelevingsworkshops waarbij reizigers hun avonturen opnieuw beleven en delen. Experts uit verschillende gelederen helpen opgedane ervaringen handen en voeten te geven  zodat de reis niet stopt in Nederland. Er is voldoende ruimte voor uitwisseling.                 

De After Travel Xperience is een event voor reislustige avonturiers, die terug in Nederland nog iets willen met hun ervaringen. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht en kan via www.atx.nu. Dit evenement is een initiatief van Switch in samenwerking met OPIN en is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de provincie Noord-Brabant en de Gemeente Tilburg.

De ATX is onderdeel van het landelijke jongerenprogramma Consumptie Verplicht, www.consumptieverplicht.nl.

Meer informatie

Saskia Peeters via s.peeters@maakdeswitch.nl, 013-5351523.
Bianca Wijers via b.wijers@maakdeswitch.nl, 013-5351523.

Uitnodiging voor de pers
Journalisten die het event willen bijwonen kunnen zich vooraf aanmelden bij Monique de Leeuw via m.deleeuw@maakdeswitch.nl

Volg ons ook op Facebook en Twitter:
www.facebook.com/maakdeswitch, www.twitter.com/maakdeswitch.

 

Consumptie Verplicht is een vierjarig landelijk programma van COS Gelderland. In Zeeland en Brabant uitgevoerd door Switch. Dit programma wordt uitgevoerd met financiële ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de provincie Zeeland, de provincie Noord Brabant, de gemeenten Eindhoven en Tilburg.

Deel dit nieuwsbericht via social media