Nieuws

Home | Nieuws | Inwoners Goes kiezen duurzaamste ondernemer

Inwoners Goes kiezen duurzaamste ondernemer

18 juni 2014

Genomineerde ondernemers MVO-prijs 2014 bekend

Stichting Switch en de gemeente Goes organiseren dit jaar de tweede editie van de gemeentelijke prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Een vakjury selecteerde zes bedrijven. Iedereen die zich betrokken voelt bij Goes kan vanaf nu stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer via www.mvoprijs.nl.  De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale.  De winnaar van de MVO-prijs Goes 2014 wordt op 5 november bekend gemaakt. 

Vijftien bedrijven meldden zich aan voor de MVO-prijs Goes. Een deskundige jury beoordeelde ze op innovatiekracht, impact en uitstraling en nomineerde zes bedrijven (in alfabetische volgorde):
- Acknowledge Dynamics BV
- Agrimarkt Goes
- Cleanmaster Biolux
- EcoSCAPE
- Groentehandel De Winter
- Heerlijkheid Wolphaartsdijk
 

De winnaar van de MVO-prijs Goes 2014 ontvangt de MVO Award, krijgt regionale publiciteit èn mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Goes noemen. Bent u inwoner van Goes of voelt u zich betrokken bij het duurzaam ondernemen in Goes, breng dan uw stem uit op het bedrijf dat volgens u de MVO-prijs het meest verdient.

U kunt dit doen via de website http://www.mvoprijs.nl/showpage.aspx?steID=14&catID=1133

Duurzaam ondernemen, of maatschappelijk verantwoord ondernemen is ‘hot’. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die strategisch met MVO bezig zijn, zich makkelijker aan de omgeving aanpassen en minder afhankelijk zijn van economische veranderingen. Bovendien zijn ze veelal koplopers in hun branche. De MVO-prijs is bedoeld voor bedrijven die duurzame winst voor milieu en maatschappij weten te combineren met  goede bedrijfseconomische resultaten. Ze werken met een winnende combinatie van People, Planet, Profit.

De MVO-prijs Goes  is een initiatief van de gemeente Goes  en Stichting Switch. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken en de provincie Zeeland.

Deel dit nieuwsbericht via social media