Nieuws

Home | Nieuws | Jongeren denken mee over MVO

Jongeren denken mee over MVO

06 mei 2015

Na de succesvolle Switch Challenge start Switch met een nieuw programma: Switch Challenge, let’s get personal. Ambitieuze MVO ondernemers kun zich dit keer aanmelden met hun ‘eigen MVO challenge’ , die Switch uitzet onder een denktank van maar liefst 12.000 studenten! 

    • Hoe krijg ik mijn leveranciers mee in mijn MVO-denken?
    • Hoe kan ik mijn product milieuvriendelijker verpakken?
    • Is er een mogelijkheid om mijn productiekosten te verlagen?  
       

Ondernemers hebben geen gebrek aan ideeën. Toch zijn er ongetwijfeld vraagstukken binnen uw organisatie waar u het antwoord nog niet op hebt gevonden. Zou het niet fantastisch zijn als honderden studenten voor u de oplossing gaan bedenken? 
Dat kan nu met de Switch Challenge - Let's get personal. Ambitieuze MVO ondernemers kunnen zich dit keer aanmelden met hun eigen 'MVO challenge’, die Switch uitzet onder een denktank van maar liefst 12.000 studenten en pas afgestudeerden!

Battle of Concepts
Switch werkt hiervoor samen met 
The Battle of Concepts, een beproefd concept waar grote bedrijven (NS, Connexxion), gemeenten en provincies eerder al met succes gebruik van maakten. Met een denktank van 12.000 studenten en pas afgestudeerden (HBO/WO t/m 30 jr) is Battle of Concepts het grootste innovatieplatform van Nederland. 

Deze denktank gaat met uw probleem aan slag en komt met inspirerende, originele en praktische oplossingen. Gemiddeld komen er per Battle zo'n 60 bruikbare ideeën binnen. De drie beste ideeën krijgen een prijs. De tien beste ideeën delen we o.a. in onze linkedin groep met de vraag of andere ondernemers deze nog kunnen verrijken/aanvullen. 

De kosten van een Battle bedragen € 10.000. U kunt nu echter kans maken op een innovatievoucher t.w.v. € 10.000 die u kunt gebruiken voor een Battle. U hoeft alleen het prijzengeld beschikbaar te stellen. 
Stuur uw MVO challenge naar j.vandegrint@maakdeswitch.nl. Wij bekijken welke aanvraag interessant is voor de denktank van 12.000 young professionals, maar ook voor andere ondernemers. Wordt uw vraag gekozen, dan zetten wij hem samen met de mensen van Battle of Concepts om naar een interessante en uitdagende Battle voor de young professionals.

De eerste Battle is ingediend door Bert van Son van MUDjeans. De studenten kunnen tot 23 mei een concept indienen.

Deel dit nieuwsbericht via social media