Nieuws

Home | Nieuws | Let's get personal, Battle of Concepts

Let's get personal, Battle of Concepts

30 maart 2015

Na het succes van de Switch Challenge is het nu tijd om persoonlijk te worden.
Wilt u een stap verder komen met uw MVO-ambities? Laat 12.000 young professionals u dan helpen. 

    • Hoe kan ik mijn product milieuvriendelijker verpakken?
    • Hoe verminder ik mijn transportkosten?
    • Is er een mogelijkheid om mijn productiekosten te verlagen?  
       

Innovatie is belangrijk als het gaat om MVO. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van praktische problemen waar elk bedrijf tegenaan kan lopen, maar altijd niet zelf kan oplossen. U maakt nu kans dit probleem voor te leggen aan 12.000 young professionals via The Battle of Concepts, een beproefd concept waar grote bedrijven (NS, Connexxion), gemeenten en provincies eerder al met succes gebruik van maakten.

Deze denktank gaat dan met uw probleem aan slag en komt met inspirerende, originele en praktische oplossingen. Gemiddeld komen er per Battle zo'n 60 bruikbare ideeën binnen. De drie beste ideeën krijgen een prijs. De tien beste ideeën worden gedeeld in de LinkedIn-groepvan de Switch Challenge, zodat ook ander ondernemers er hun voordeel mee kunnen doen.

De kosten van een Battle bedragen € 10.000. U kunt nu echter kans maken op een innovatievoucher t.w.v. € 10.000 die u kunt gebruiken voor een Battle. U hoeft alleen de prijzen te betalen. Stuur uw probleem naar j.vandegrint@maakdeswitch.nl. Wij bekijken welke aanvraag interessant is voor de denktank van 12.000 young professionals, maar ook voor andere ondernemers. Samen met de mensen van Battle of Concepts zetten wij u vraag dan om naar een intressante en uitdagende Battle voor de young professionals.

Alle battles staan inmiddels online. Volg de website en linkedIn-groep van Switch Challenge voor up-dates, maar ook voor inspiratie voor uw eigen vraag.

 

Deel dit nieuwsbericht via social media