Nieuws

Home | Nieuws | Medewerker NSPOH wint hoofdprijs Fietsen Scoort

Medewerker NSPOH wint hoofdprijs Fietsen Scoort

11 december 2013
Jaarlijks verloot Fietsen Scoort in de maand december diverse prijzen onder de deelnemers die regelmatig fietskilometers registreren. Het gaat om maar liefst 350 prijzen, met als hoofdprijs een nieuwe fiets. De hoofdprijs is dit jaar gevallen bij NSPOH. De hoofdprijswinnaar is Renee Lattmann, een fanatieke fietser en deelnemer van Fietsen Scoort. Een welverdiende hoofdprijswinnaar. Zij mag van Fietsen Scoort een bedrag van € 500,- besteden aan een nieuwe fiets of aan fiets gerelateerde artikelen.
 
Fietsen Scoort
Met ruim 30.000 deelnemers is Fietsen Scoort de grootste fietscampagne van Nederland. De campagne stimuleert werknemers de auto te laten staan en met de fiets naar het werk te gaan. De campagne biedt werkgevers een kans om concreet invulling te geven aan hun duurzaamheidsbeleid. Vaker de fiets pakken is goed voor de gezondheid en het milieu. Bovendien draagt fietsen bij aan CO₂-reductie en het tegengaan van klimaatverandering wereldwijd. Nederland is een fietsland, maar nog veel meer mensen kunnen met de fiets naar het werk gaan. Ongeveer 2,5 miljoen mensen wonen op minder dan 7,5 kilometer van hun werk. Toch komt slechts een kwart van hen op de fiets. De meesten (57%) nemen de auto. Fietsen Scoort wil daar verandering in brengen. Deelnemende werkgevers kunnen bovendien de gefietste kilometers sponsoren. De opbrengst daarvan gaat naar kleinschalige duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Mensen fietsen graag voor het goede doel. Samen maken deelnemers zo een verschil.
 
Meer informatie
Meedoen is eenvoudig en betaalbaar. Aanmelden kan via de website www.fietsenscoort.nl. Eerst meer weten? Neem voor informatie contact op via het campagnebureau van Fietsen Scoort via 0113-250051.

Deel dit nieuwsbericht via social media