Nieuws

Home | Nieuws | Nog meer EerlijkWinkelen dankzij Switch

Nog meer EerlijkWinkelen dankzij Switch

26 november 2013
Op zaterdag 7 december loopt het winkelend publiek in Waalwijk het EerlijkWinkelen promo-team tegen het eerlijke lijf. Op zaterdag 14 december ontvangt wethouder Jaap Melse van de gemeente Veere het eerste exemplaar van de EerlijkWinkelen route gemeente Veere. Ook het Brabantse Uden presenteert die dag zijn 'kersverse' EerlijkWinkelen-route.
 
Op een EerlijkWinkelen route staan 24 bijzondere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden met een eerlijk(er) aanbod. Dat kunnen fairtrade of biologische producten zijn of tweedehands artikelen. In elk geval producten die bijdragen aan een betere wereld. Zo krijgt de lokale consument een duurzamer alternatief aangeboden.
 
Met de EerlijkWinkelen-campagne wordt gestreefd naar een groot aanbod van routes met winkels en eetgelegenheden die deels fairtrade, biologische en/of tweedehands producten aanbieden. Daarmee biedt Switch MKB-ers een platform om hun productaanbod onderscheidend te presenteren. Met de routes maken we consumenten wegwijs in het eerlijke en duurzame aanbod in hun stad of gemeente. In dit geval de gemeenten Uden, Veere en Waalwijk.
 
Met ingang van eerdergenoemde data is de EerlijkWinkelen route in genoemde gemeenten gratis verkrijgbaar als opvouwbare Z-card bij de deelnemende winkels en de plaatselijke VVV. 

Contactpersonen
Saskia Peeters (Uden), s.peeters@maakdeswitch.nl, 013-5351523
Imke Elstak (Veere), i.elstak@maakdeswitch.nl, 0113-250051
Bianca Wijers (Waalwijk), b.wijers@maakdeswitch.nl, 013-5351523
 
Meer informatie

Deel dit nieuwsbericht via social media