Nieuws

Home | Nieuws | Samen veilig op de fiets

Samen veilig op de fiets

29 september 2016

Nu de dagen korter  worden,  dragen ZLM en Fietsen Scoort graag bij aan de verkeersveiligheid van fietsers. Enthousiaste deelnemers van de fietscampagne Fietsen Scoort worden beloond met een reflecterend hesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan.  Het is eenvoudig te dragen over je kleding en draagt bij aan een goede zichtbaarheid en dus veiligheid van de fietser in het verkeer.

Tik de 100 aan en win!
We dagen deelnemers uit om in de maand oktober minimaal 100 woon-werk kilometers af te leggen op de fiets. Alle fietsers die de 100 kilometer aantikken en registreren op hun persoonlijke prestatiepagina op de website, ontvangen  een ZLM/Fietsen Scoort veiligheidshesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan.

Doe mee!
Enthousiast geworden? Kijk op FietsenScoort.nl voor alle informatie en doe ook mee.

Fietsen Scoort is de grootste landelijke campagne die fietsen naar het werk op een actieve en uitdagende wijze stimuleert. Fietsen scoort wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.  Eén van de speerpunten van ZLM Verzekeringen is verkeersveiligheid en preventie. ZLM werd in 2016 voor de zesde keer op rij verkozen tot beste verzekeraar van Nederland.

Deel dit nieuwsbericht via social media