Nieuws

Home | Nieuws | Switch op Festival Mundial

Switch op Festival Mundial

15 juni 2015

Op 27 en 28 juni werken wij mee aan het meest kleurrijke festival van de wereld, Festival Mundial. In de Tilburgse Spoorzone treden meer dan 70 artiesten op, van de Britse popsensatie Will & The People tot Catalaanse feestband La Pegatina en van blues uit Mali tot de electronische muziekkunstenaar DubFX uit Australië.

Maar er is ook theater, dans en heerlijk eten uit alle windstreken, een Feel Good Market en een Urban Farm area, beide met toffe en mooie fairtrade producten. En er is ook nog een eigen nachtclub, in de Hall of Fame, waar je tot in de late uurtjes kunt dansen op muziek van verschillende bands & dj’s.

‘Boontje’, de mascotte van de campagne ‘’Boontje komt om zijn loontje’’, trekt deze zomer door Brabant om zijn fairtrade verhaal te vertellen. Op 27 en 28 juni ontmoet je hem op de Urban Farm van Festival Mundial in de Tilburgse Spoorzone. Festivalpubliek kan op de foto met ‘Boontje’ en tegelijk een persoonlijk en ludiek statement maken voor een betere wereld. Ook kun je eerlijk je toekomst laten voorspellen door een bijzondere fairtrade koffiedikkijkster. Kortom ben je op Festival Mundial? Kom zeker even een kijkje nemen bij Switch op de Urban Farm!

Een weekendticket koop je voor 32,50 op www.festivalmundial.nl. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen!

facebook.com/festivalmundial
facebook.com/urbantastin
twitter @mundialtilburg
instagram.com/festivalmundial/

Deel dit nieuwsbericht via social media