Nieuws

Home | Nieuws | Tasty10 bekend!

Tasty10 bekend!

18 februari 2014

Tien topbedrijven uit Zuid-Nederland zijn door een deskundige jury toegelaten tot de ‘Tasty10’. Deze bedrijven importeren voedsel uit ontwikkelingslanden en houden daarbij vergaand rekening met mens en milieu. Met de ‘Tasty10, Good in Food’ inspireert initiatiefnemer Switch bedrijven en consumenten om te werken met verantwoorde producten.

Wie van lekker en eerlijk eten houdt, heeft steeds meer te kiezen. De vraag naar verantwoord geproduceerd voedsel stijgt en ondernemers brengen steeds meer producten op de markt die rekening houden met mens en milieu. De ‘Tasty10’ zijn tien levensmiddelenbedrijven in Zuid-Nederland die een voorbeeld zijn voor andere importeurs en afnemers van producten uit ontwikkelingslanden.

Tot de Tasty10 zijn toegelaten:

Anova Seafood BV te ’s-Hertogenbosch
Fair Food Company te ’s-Hertogenbosch
Ferrero te Breda
Meatless te Goes
Mongozo te Venray
Nature’s Pride te Maasdijk
Nobel Exotic
Primeurs te Hulst
Rombouts Nederland te Hapert
Tussen de Molens te Eindhoven
Verstegen Spices & Sauces B.V. te Rotterdam

Inspiratie opdoen?
Alle tien ondernemingen zetten zichzelf graag in de etalage tijdens een netwerkbijeenkomst op 20 maart a.s. in de Efteling. Ondernemers die uit de eerste hand willen vernemen hoe deze ondernemers zorgen voor people, planet en profit, kunnen daar bij zijn! U vindt meer informatie en de uitnodiging op http://www.maakdeswitch.nl/agenda/bijeenkomst-eten-gegeten-worden

En de winnaar is…..?
In april en mei is het woord aan de consument. Zij mogen uit de Tasty10 hun favoriet kiezen. Het laatste woord is uiteindelijk aan de jury die uit de drie hoogst scorende bedrijven de winnaar kiest van de Gouden Lepel.

Deel dit nieuwsbericht via social media