Nieuws

Home | Nieuws | Terneuzen gaat eerlijk winkelen

Terneuzen gaat eerlijk winkelen

24 februari 2015

Stichting Switch gaat het verantwoord boodschappen doen in de gemeente Terneuzen makkelijker maken. De EerlijkWinkelen route laat zien waar je bijzondere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden vindt met een eerlijk(er) aanbod van fairtrade, biologische, streek- en tweedehands producten. Voor de ondernemers biedt de EerlijkWinkelen route de mogelijkheid om hun aanbod onderscheidend neer te zetten. Kandidaat-ondernemers die willen meedoen kunnen hun eerlijke aanbod tot 9 maart kenbaar maken.

De Route wordt uitgegeven op een Z-card (grootte van een creditcard), op de website www.eerlijkwinkelen.nl en via een App. Ondernemers die vermeld willen worden op de EerlijkWinkelen route worden uitgenodigd om hun aanbod /assortiment van fairtrade, biologische of streekproducten of tweedehands kenbaar te maken door voor 9 maart een mail te sturen naar Pascal Elegeert, p.elegeert@maakdeswitch.nl, met daarbij de contactgegevens, website en openingstijden.
De aanmelders worden gewogen op de balans tussen fairtrade, biologisch / streekproducten en tweedehands producten, en  er wordt rekening gehouden met de spreiding over  de verschillende plaatsen en kernen van de gemeente Terneuzen. De lancering van de EerlijkWinkelen route vindt plaats in juni 2015.

Praktische informatie
De app is gratis te downloaden bij Apple Store en voor Android (Google Play).

Deel dit nieuwsbericht via social media