Nieuws

Home | Nieuws | Upgraden genomineerd voor Participatieprijs

Upgraden genomineerd voor Participatieprijs

04 november 2013

Ons programma Upgraden is genomineerd voor de Movisie Jongeren Participatieprijs 2013! Nieuw dit jaar is de Publieksprijs en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Stemmen is eenvoudig: klik hier en LIKE. Super bedankt!

Juryvoorzitter Hans Spekman (partijvoorzitter van de PvdA) zal op 8 november de winnaars van de Participatieprijs 2013 bekend maken in De Nieuwe Liefde te Amsterdam. 

Upgrades 2013
In 2013 zijn er weer vele hele toffe Upgrades uitgevoerd. Zo is er gespoten voor mensenrechten, actie gevoerd voor Pussy Riot; ook zijn er apen geüpgrade en is Maxima gezoend. Bovendien is er een heuse korte duurzame horrorfilm gemaakt: Unsustainable activity. En dat is nog maar het topje van ijsberg; kijk voor alle acties op upgraden.nu en hou de Facebookpagina in de gaten! Ook in de rest van het jaar zullen er natuurlijk nog vele prikkelende, ludieke en spannende upgrades plaats gaan vinden.


Door middel van ludieke, korte, positieve en vaak prikkelende acties maken jongeren zelf direct de wereld een stukje beter. 
 
Meer informatie
Bekijk het filmpje: http://youtu.be/b35eEBsniSM
 
Contactpersonen
Imke Elstak, i.elstak@maakdeswitch.nl, 0113 250051
Saskia Peeters, s.peeters@maakdeswitch.nl, 013 535 15 23
Bianca Wijers, b.wijers@maakdeswitch.nl, 013 535 15 23


 

 

Deel dit nieuwsbericht via social media