Nieuws

Home | Nieuws | Waar gaat het sponsorbedrag naar toe?

Waar gaat het sponsorbedrag naar toe?

17 april 2013

 

Werknemers stimuleren de auto te laten staan en met de fiets naar het werk te gaan om daarmee CO2-uitstoot te verminderen. Dat is het doel van Fietsen Scoort, de grootste fietscampagne van Nederland. In 2012 deden 134 werkgevers verspreid over het hele land mee.

Fietsen Scoort zet zich al jaren in voor de positie van ontwikkelingslanden en hecht veel waarde aan het wereldwijde klimaatvraagstuk. Net als vorig jaar selecteren wij daarom weer bijzondere duurzame projecten van kleine Nederlandse ontwikkelingsorganisaties die kans maken op de sponsoropbrengst van Fietsen Scoort. Dit jaar werkt Fietsen Scoort voor de werving van projecten samen met My World.

Breng je stem uit voor een duurzaam project
De aanmeldtermijn is inmiddels verlopen en de beste projecten worden binnenkort gepresenteerd op de website van Fietsen Scoort. De deelnemers van Fietsen Scoort kunnen vanaf begin mei bepalen hoe het bijeen gefietste sponsorbedrag wordt verdeeld. De vijf winnende projecten ontvangen ieder een bedrag van € 3000,-. Houd daarom volgende maand de website van Fietsen Scoort www.fietsenscoort.nl goed in de gaten en breng uw stem uit op uw favoriete project.

De stemming is openbaar,  iedereen heeft de kans heeft om zijn of haar stem uit brengen, ook al ben je geen deelnemer aan de campagne Fietsen Scoort. Op deze manier wil Fietsen Scoort internationale samenwerking een persoonlijker gezicht geven. En laten zien dat ons handelen hier positieve impact kan hebben op het leven van mensen daar.

Meer weten over de grootse fietscampagne van Nederland?
Kijk op www.fietsenscoort.nl
.

Deel dit nieuwsbericht via social media