Programma

Home | Programma's | MVO Loont

MVO Loont

Bent u een ondernemer die gezond ondernemerschap wil combineren met een positieve bijdrage aan mens, maatschappij en milieu? Dan kunt u terecht bij Switch. Met het programma MVO Loont helpt Switch maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in uw bedrijf concreet te maken.

 

Inspireren en motiveren

Wij inspireren en motiveren MKB'ers met concrete stappenplannen, tips & tools en diverse producten. Zo krijgt u met de Ketensimulatie inzicht in de mogelijkheden uw keten meer verantwoord te maken. De Duurzaam Doe Je Zelf-show motiveert uw personeel voor MVO. Om te leren van uw collega-ondernemers organiseert Switch MVO-excursies bij bedrijven die vooroplopen met MVO.

Samen met gemeenten organiseert Switch gemeentelijke MVO-prijzen: koplopers uit het MKB op het gebied van MVO worden beloond en zijn een voorbeeld voor andere ondernemers om ook zelf aan de slag te gaan.

MVO Loont is in 2011 gestart i.s.m. partners als MVO Nederland, Kamer van Koophandel, Nevi en regionale ondernemersnetwerken. Switch voert het programma vanaf 2013 in Brabant en Zeeland uit.

Herman Wijffels ambassadeur van MVO Loont

Wijffels is econoom en hoogleraar 'duurzaamheid en maatschappelijke verandering' aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn loopbaan bekleedde hij diverse vooraanstaande functies, waaronder voorzitter van de hoofddirectie van Rabobank Nederland, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington.

Programma-details
Titel: MVO Loont
Thema: duurzaam ondernemen
Voor wie: producenten/ondernemers uit het MKB
Waar: landelijk

Meer informatie
Als non-profit organisatie kan Switch ondernemers diensten tegen kostprijs aanbieden. Kijk voor meer informatie over het aanbod en een activiteitenagenda op www.mvoloont.com en www.mvoprijs.nl. Of neem contact op via 013 - 535 15 23. 

Contactpersonen
Pascal Elegeert, p.elegeert@maakdeswitch.nl, 0118 – 682 580.

Dit programma wordt uitgevoerd met financiële ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de provincie Zeeland, de provincie Noord Brabant, de gemeenten Eindhoven en Tilburg.

 

Vimeo

Vimeo

Youtube

Youtube

Duurzaam Doe Je Zelf-show