Home | Voor wie?

Voor wie?

"Trade, not aid!" Volgens Switch veranderen we de wereld het beste via de portemonnee. Consumenten en producenten kunnen het leven wereldwijd duurzamer en rechtvaardiger maken. Switch zoekt mensen en goede ideeën om hier werk van te maken.

In het bijzonder richten we deze oproep aan:

Jongeren
Ben je tussen 12 tot 25 jaar en vind je dat de wereld veel beter kan, laat het ons weten. Of vraag op je school of je werk of ze contact opnemen met Switch. Wij horen graag of je zelf een goed plan hebt en we denken graag met je mee of brengen je in contact met medestanders en leuke ideeën.

Ondernemers
Ben je ondernemer en wil je de markt op met ideeën die goed zijn voor de wereld en voor jouw eigen portemonnee? Of ben je op een andere manier betrokken bij een onderneming die inspiratie zoekt voor het verantwoord ondernemen? Neem dan contact op met Switch. Wij denken graag met je mee over een goede balans tussen People, Planet en Profit.
 
Intermediairs
Om ondernemers en jongeren te bereiken werkt Switch samen met intermediairs als gemeenten, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Ben jij zo’n intermediair en wil je ook meedoen aan een duurzame en rechtvaardige wereld, neem dan met ons contact op.

Deel deze pagina via social media

Volg Switch

Volg ons op Facebook

Volg ons op twitter

Volg ons op YouTube

Agenda

Er zijn op dit moment geen verwante activiteiten